2021: Een ruimtereis - Het Laagland

Wed Nov 03 2021 at 04:00 pm

Meervaart | Amsterdam

Theater de Meervaart
Publisher/HostTheater de Meervaart
2021: Een ruimtereis - Het Laagland
Advertisement
Bedtijd. Tanden poetsen, verhaaltje lezen, een laatste kus. En dan … gaat het licht uit. Welke avonturen beleef je in je dromen vannacht? In ‘2021: Een Ruimtereis’ laten twee astronautjes in spé hun fantasie sneller reizen dan het licht. In deze verbluffende houtje-touwtje kleuter-sciencefiction voorstelling gaan de twee fantasievolle geesten dapper het avontuur van de nacht aan.
De slaapkamer ontpopt zich tot een spectaculair lanceringsplatform. De ruimtereizigers maken zich klaar voor de start, voor de lancering, de lift off. De één vol hoop, de ander met knikkende knieën. Mag het licht aan blijven? Kan dat in de ruimte? Komen ze daar wel en hoe hoog kun je eigenlijk het heelal in? En wat als het fout gaat? Drie, twee, één … Daar gaan ze!
Voor iedereen die nog weet óf juist vergeten is hoeveel durf ervoor nodig is om in slaap te vallen, in het donker te stappen en niet te weten wat er gaat komen. Met gewichtloze dromen, buitenaardse humor en live gemaakte geluidseffecten laat deze ode aan verbeeldingskracht, moed én de film 2001: A Space Odyssey niemand onberoerd.
Leeftijd: 4+
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Meervaart, Meer en Vaart 300, 1068 LE Amsterdam, Netherlands, Amsterdam

Tickets

Discover more events by tags:

Entertainment in Amsterdam

Sharing is Caring: