20 jaar Paradiso Melkweg Productiehuis in Paradiso (uitgesteld)

Mon Nov 29 2021 at 07:00 pm to 10:00 pm

Paradiso Amsterdam | Amsterdam

Paradiso Amsterdam
Publisher/HostParadiso Amsterdam
20 jaar Paradiso Melkweg Productiehuis in Paradiso (uitgesteld)
Advertisement
Dit programma is vanwege de huidige coronamaatregelen uitgesteld. We werken aan het vinden van een vervangende datum, maar deze is nog niet bekend. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie en worden ook per e-mail geïnformeerd zodra er een nieuwe datum bekend is. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Algemene informatie over verplaatsingen is beschikbaar op www.paradi.so/Ticketinfo.
Paradiso Melkweg Productiehuis is een unieke samenwerking tussen de twee podia, opgezet in 2001. Er was vanuit de podia een behoefte om niet alleen te programmeren maar ook zelf te kunnen produceren. Hun missie is om de popsector bestendig en duurzaam te maken door te werken met diverse, gewaagde en sterk inhoudelijke makers. Kennis delen, samenwerken en risico's durven nemen staat hierbij centraal. Paradiso Melkweg Productiehuis bestaat dit jaar 20 jaar en dat moet natuurlijk groots gevierd worden. Op 28 en 29 november organiseert Paradiso Melkweg Productiehuis twee evenementen, één in de Melkweg en één in Paradiso.
Zondag 28 november in Melkweg Amsterdam staat in het teken van creatieve makers, grensverleggers en hokjesafbrekers. Tijdens dit event verkennen wij met huidige en mogelijk toekomstige PMP-makers hoe de toekomst van de artiest eruit zou kunnen zien. Het belooft een middagvullend en inspirerend programma te worden waar we samen de artiest van de toekomst verkennen. Een programma met verfrissende perspectieven op wat makerschap in tijden van nu en later zou kunnen inhouden.
Maandagavond 29 november in Paradiso staan de huidige en nieuwe makers van Paradiso Melkweg Productiehuis centraal, met optredens van o.a. Anne-Fay, LIONSTORM, Eva van Manen, Kay Slice.
Line up:
• Suzooki Swift
• Anne-Fay
• LIONSTORM
• Eva van Manen
• Kay Slice
• Yallah! Yallah!

Alle genoemde tijden zijn onder voorbehoud
Meer info en tickets: paradi.so/20-Jaar-PMP
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Paradiso Amsterdam, Weteringschans 6-8, Amsterdam, Netherlands

Tickets

Sharing is Caring: