Konvent + Implore + special guests: Livløs - Amager Bio

Sat Apr 09 2022 at 07:00 pm to 10:45 pm

Amager Bio | Herlev

Amager Bio
Publisher/HostAmager Bio
Konvent + Implore + special guests: Livl\u00f8s - Amager Bio
Advertisement
220 kr. i forsalg / 235 kr. i døren
Døre åbner kl. 19 / show kl. 20
Pga. krigen i Ukraine kan 1914 ikke turnére. De er blevet erstattet af Implore fra Tyskland
_____
Napalm Over Europe: Double The Death/Double The Doom Tour 2022: Der fyres op under en heftig smeltedigel af doom og sort tungmetal, når 1914 og Konvent drager på en delt headlinerturné. Med sig denne aften har de som special guests Livløs, og support (0).

KONVENT (DK)
Konvent har sat en uomgængelig knappenål i kortet over danske bands, der er lykkes med at komme ud over den danske grænse, og på få år har skabt sig både et navn, og et live-rygte, der er værd at bemærke. I kedlen er ingredienser fra Candlemass, Paradise Lost, Cult of Luna og Black Breath rørt sammen med Konvents komprimerede lydbillede og stålsatte energi, der flyder udover scenekanten som varm asfalt. Kvartetten udgav i 2020 deres debutalbum, Puritan Masochism, der efterlod nye lyttere begejstrede, og erfarne metalhoveder måbende med mærket af en auditiv knytnæve i maven.
LIVLØS (DK)
Også Livløs er berygtede for deres højspændte livekoncerter, med blændende headbangervenlig melodisk dødsmetal, der levers med smittende intensitet og hårdtslående energiudladninger, der kan brøles med på. De har optrådt snart her, der og allevegne, og nærmest selvsagt på markante festivaler som COPENHELL, EUROSONIC og SPOT FESTIVAL.
(0) (DK)
Supporten denne aften leveres af det mystiske band (0), der i 2020 udgav deres dansksprogede debutalbum, Skamhan, hvis omdrejningspunkt både er eksplosivt, ekspressivt, melankolsk og melodisk. Den musikalske grundsten er blackmetal i flere afskygninger, og universet omkring (0) er skabt med fokus på musikken; al personlig forfængelighed er skrællet af, og tilbage står ukendte ansigter bag et navnløst navn, der leverer en lige dele progressiv og atmosfærisk bejlen til det inderste af sjælen.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Amager Bio, Herlev, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: