13.01/ STEBELSKA та "Українські Барви" - "Щасливого Різдва"/ Docker pub

Thu Jan 13 2022 at 08:00 pm to 11:00 pm

Docker pub | Kyiv

Docker pub
Publisher/HostDocker pub
13.01\/ STEBELSKA \u0442\u0430 "\u0423\u043a\u0440\u0430\u0457\u043d\u0441\u044c\u043a\u0456 \u0411\u0430\u0440\u0432\u0438" -  "\u0429\u0430\u0441\u043b\u0438\u0432\u043e\u0433\u043e \u0420\u0456\u0437\u0434\u0432\u0430"\/ Docker pub
Advertisement
13 січня 2022 року влаштуємо феєричну зустріч Старого Нового року і яскраві проводи Різдва!!!
Відчуйте емоцію новорічно-різдвяних святкувань на Grand SHOW concert «Щасливого Різдва»: різдвяна музика, відомі новорічні джазові хіти, колядки, щедрівки в сучасних обробках, рок і рок-н-рол, а ще – колективне колядування, запашнi різдвяні пампушки, Вертеп, Коза, віншування/засівання на щасливий рік і багато сюрпризів! Стильно, сучасно, музично, драйвово, святково!
===============================
Квитки: https://docker.com.ua/afisha/stebelska-2022-01-13/
===============================
ВЛОВИ ЕМОЦІЮ РІЗДВА! Feel the Christmas emotion!!!
Уже традиційно, у період новорічно-різдвяних святкувань, запрошуємо усіх на «Щасливого Різдва» - це не просто концерт, це яскраве різдвяне дійство, найочікуваніша подія зими, яка збирає надзвичайну публіку у яскравій атмосфері, щоб разом поринути у світ неймовірного музичного шоу, в якому поєднуються всі музичні жанри і стилі - від класики і фольку до рок-н-ролу, року й джазу, аби сповна відчути емоцію новорічно-різдвяних святкувань.
Тож, 13 січня запрошуємо зустріти Новий Рік за старим стилем і влаштуємо феєричні проводи Різдва, щоб разом завершити цикл новорічно-різдвяних святкувань, надихнутись і зарядитись позитивом на весь рік.
Автор проекту - Заслужена артистка України Оксана Стебельська STEBELSKA з командою яскравих музикантів підготували чудовий різдвяний подарунок усім, хто прагне відчути неповторну атмосферу різдвяного дійства. На сцені драйвовий Barvy Project band та запальний музичний проект «Українські Барви»: STEBELSKA Оксана Стебельська – скрипка, вокал, Роман Кука - кларнет, вокал, народні духові інструменти, Тимур Полянський - фортепіано, Андрій Войтюк - ударні, Сергій Супрун - бас гітара, Дмитро Мотузок – акордеон, В’ячеслав Крученицький – гітара, Христина Кука – бек-вокал та інші. А ще - колективне колядування, інтерактив, різдвяна зірка, віншування, засівання, співи й танці і запашні різдвяні пампушки! 100% живий звук!
STEBELSKA - співачка, яка вміє заряджати, надихати, перевтілюватись, викликати різні емоції, вселяти віру в себе. Потужна енергетика, чуттєва емоційність, широка палітра емоцій, глибина відчуттів і переживань, змісту і тембрів. Все це в супроводі фольк/джаз-бенду, який протягом концерту перевтілиться у рок-бенд! Жіноча лірика та експресія у поєднанні з витонченими чоловічими соло інструментів топових універсальних віртуозних музикантів на сцені легендарного клубу!
Ми створюємо атмосферу свята для кожного, не залежно від віку і статусу, ми творимо емоцію Різдва і влаштуємо йому феєричні проводи!
У програмі концерту: будемо дивувати і не звичним поєднанням, і аранжуванням, і якісним виконанням, і вишуканою презентацією, і ексклюзивною атмосферою з кращими музикантами країни.
Не обмежуючись у стилях і жанрах, звучатиме різдвяна музика від класики і фольклору до блюзу і джазу. Колядки, щедрівки, народні та авторські мелодії, пісні, інструментальна музика, відомі світові різдвяні хіти такі як «White Christmas», «Santa baby», «Let it snow» та ін., твори М. Леонтовича, М. Скорика, В. Барвінського в оригінальному аранжуванні колективу, композиція із класичного «Joy to the world» Генделя, колядки "Добрий вечір" та американського хіта «We wish you a merry christmas». Українські колядки отримають не стандартне забарвлення блюзом, квік-степом, кантрі у супроводі банджо чи губної гармошки, «Jingle Bells» українізуємо як «Їдемо санками», а всім відомий твір "Щедрик" Леонтовича зазвучить в сучасній джазовій інтерпретації - усе це можна буде почути лише в одному концерті у Києві 13 січня. І це далеко не всі цікавинки вечора.
Це чудова нагода відсвяткувати усі різдвяні свята з друзями, колегами, родиною, поринути у різдвяну атмосферу, відчути прихід Нового Року разом, надихнутись і зарядитись позитивом на цілий рік.
Святкування Різдвяних свят – це завжди неповторна емоція, хвилююча пора дарунків і приємних побажань, почуття щастя і затишку, час мрій та нових сподівань, віра у добро! Давайте надихатися разом!
============================
☎️ Додаткова інформація та бронювання столиків:
(050) 358-55-13
? Богатирська, 25
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Docker pub, вул. Богатирська 25, Kyiv, Ukraine

Tickets

Sharing is Caring: