1000mods [The Well] - VEGA

Tue May 31 2022 at 08:00 pm to 11:00 pm

VEGA | Copenhagen

VEGA
Publisher/HostVEGA
1000mods [The Well] - VEGA
Advertisement
1000mods træder på de fuzztunge pedaler i VEGA
__________________________________________________
Døre: 20.00
Koncert: 21.00
Billetpris: 180 kr. inkl. gebyr.
__________________________________________________
I 2020 udgav det anmelderroste band, 1000mods, deres fjerde studiealbum, der har fået titlen Youth of Dissent. Det er produceret af den legendariske producer Matt Bayles (Pearl Jam, Mastodon, Isis, Soundgarden). På albummet tager bandet lytteren med på en magisk tidsrejse tilbage til 90´erne, når de fusionerer elementer af punkrock og heavy metal til en eklektisk nyfortolkning af grunge-rocken.
1000mods er steget op fra de små tilrøgede klubber i kælderen til de store arenaer. 1000mods har gennem de sidste 14 år fået sat tyk streg under deres status som et af Grækenlands mest succesrige rockbands.
Med deres debutalbum Super Van Vacation, katapulterede bandet sig direkte op på de store internationale rockscener. Albummet emmende af tunge guitarer, eminente trommerytmer og udsyrede vokallinjer. Producer Billy Anderson (Neurosis, Melvins, Sleep) sad i producerstolen.
Bandet blev dannet i sommeren 2006 og har lige siden delt scene med bands som The Black Keys, Graveyard, The Black Angels, Brant Bjork og Color Haze. De er kendt for deres energiske og lidenskabelige optrædener, hvor deres tunge, analoge lyd sender soniske trykbølger afsted.
Support: The Well
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

VEGA, Enghavevej 40, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: