06.08/ ROCK YOU!/ Docker pub

Fri Aug 06 2021 at 08:00 pm to 11:00 pm

Docker pub | Kyiv

Docker pub
Publisher/HostDocker pub
06.08\/ ROCK YOU!\/ Docker pub
Advertisement
6 серпня справжній рок з супер-гуртом ROCK YOU в Docker pub! Tribute show Let There BE ROCK! Не пропустіть!
В цей вечір для вас звучатимуть найкращі рокові хіти від 60-х дотепер!
На сцені два солісти:
- Андрій Підгайний (ТОК);
- Олександр Онофрійчук
Приходь і запалюй!
Квитки: https://docker.com.ua/rockyou0806/
☎️ Додаткова інформація та бронювання столиків:
(050) 358-55-13
? Богатирська, 25
ROCK YOU!
Цей унікальний проект був створений продюсерським і концертним агентством ROCK YOU! виключно орієнтуючись на музичні запити постійної аудиторії Докер пабу.
Супер-гурт ROCK YOU! виступає в Києві ексклюзивно тільки в Докер пабі. Її запрошують на великі шоу в концертних залах і open-aiри в інших містах України, але в Києві будинок цієї групи – Docker pub. Група може виступити на вашому заході в будь-якому іншому місці за погодженням з адміністрацією Докер пабу.
Ідея цього проекту – не один, як зазвичай, а відразу – три соліста на сцені (але на великій сцені їх було одного разу навіть п’ять!) І ці різнохарактерні і яскраві вокалісти доповнюють один одного, додаючи в уже знайомі пісні нові фарби. І, звичайно, головне це – репертуар: тільки мега-хіти класик-року (від 60-х років минулого століття до 2000-х років).
Солістами ROCK YOU! в різних виступах були: Ігор Петров (Queen, Scorpions), Анна Lady ROCK (історія жіночого року), останній хіпі України Богдан Совик (легендарні хіти 60-70-х років), Андрій Підгайний (Kiss, AC / DC, Motorhead), Валентин Вовк (Alice Cooper, AC / DC), Роман Сорокін (AC / DC), Олександр Онофрійчук (Queen), Іван Ворон (Queen, Scorpions), Сергій Мазанько (AC / DC, Bee Gees), Jack Frost (AC / DC – Bon Scott, Влад Воловіков (Queen).
Крім сольних відділень кожного з трьох солістів в першому і останньому блоках на сцені – всі троє! І вони виконають рок-гімни Long Live Rock’n’roll, I Wanna Rock’n’roll All Nite, We Will Rock You, і найпопулярніші хіти Queen, Scorpions, Alice Cooper, супер-танцювальні рок-шлягери Bon Jovi, Slade , Kiss, Europe. Ураган мега-хітів завершується або класичної Smoke On The Water, або вічної баладою Hotel California, або гімном усім докерам We are the champions. Всі плачуть))). Завіса. ROCK YOU!
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Docker pub, вул. Богатирська 25, Kyiv, Ukraine

Tickets

Sharing is Caring: