06.02/ REGGAE PARTY/ Docker pub

Sun Feb 06 2022 at 08:00 pm to 11:00 pm

Docker pub | Kyiv

Docker pub
Publisher/HostDocker pub
06.02\/ REGGAE PARTY\/ Docker pub
Advertisement
6 лютого запрошуємо на REGGAE PARTY в Docker pub до 77-річчя Боба Марлі!
- Max Vatutin Trio
- Erdem Funketon (Туреччина)
- Граючи Паузи
Квитки: https://docker.com.ua/reggae/
Докер паб відзначить день народження Боба Марлі!
6 лютого 1945 на Ямайці народився легендарний виконавець реггі Боб Марлі. Музикант, правовірний растаман і пророк растафаріанства, друг ефіопського принца і людина, чия музика до цього дня надихає мільйони людей по всьому світу. Боб Марлі дав музиці реггі нове звучання, і завдяки йому цей напрямок до цих пір користується величезною популярністю. Його музика справедливо вважається «музикою щастя».
Широку популярність Бобу Марлі принесли такі хіти як Sun Is Shining, No Woman No Cry, Could You Be Loved та інші. Крім того, знаменитий фотопортрет усміхненого Боба Марлі став фактичним символом панафріканізма.
На честь дня народження великого музиканта на Ямайці щорічно проводиться масштабний концерт Bob Marley Birthday Bash.
Всі шанувальники реггі в цілому і творчості Боба Марлі зокрема, можуть насолодитися улюбленими мотивами на концерті присвяченому 77-річчу Боба Марлі« який пройде в Києві 6 лютого в Докері на Богатирській 25.
В концерті візьмуть участь:
"Тріо Макса Ватутіна"
Гурт був заснований у 2010 році і з тих пір став широко відомим на українській блюзовій сцені, приймав участь у великій кількості міжнародних та місцевих блюзових та джазових фестивалях по всій Україні. Частіше гурт можна зустріти із концертами в клубах та пабах, де взаємодія із слухачами набагато тепліша. Стиль гурту можна охарактеризувати як ритм - н - блюз з великою часткою фанку, соул,року, реггі та джазу. Музиканти приділяють велику увагу своїм аранжуванням, щоб музика яку вони виконуєть, звучала оригінально та яскраво. Гурт виступить із відомим музикантом - піаністом, Ердемом Фанкетоном із Туреччини, який запам'ятався українському слухачу, своєю участю у великих міжнародних блюзових фестивалях.
"Граючи Паузи"
Граючи Паузи зі славетнішого Нікополя - це забуті технології сумно-оптимістичного фолк-року, колектив, у якому кожен співає краще за усіх (або просто такої думки про себе)
П’ять хлопців із центра п’яти січей славляться по всієї галактиці та далеко за її межами своїм життєстверджувальним конферансом!
Ми - найкраща група тисячоліття по версії усіх наших родин.
У останньому випуску журнала “Rolling Stone” на другій сторінці про нас між рядками написано — цитуємо - “Граючи Паузи зібрали на перший погляд несумісне у рок музиці - гумор та філософію, неземну красу фронтмена та глибоку поезію, сопілку та Гєну, нестримний позитив та такого скрипаля, який зможе зробити ваше серце знову живим!”
Колектив створений Віктором Заякіним (так, так, це саме той чувак з "Хата На Тата") став переможцем фестивалю РОК-СЕЗОН-2020 у Дніпрі, фіналістом ZMusic Battle-2021 у Одесі та півфіналістом RockBattleUa-2021 у Києві.
Увесь прогресивний піпл разом з нами щосили чекає на початок 2022 року, бо нас обрав гурт "Воплі Відоплясова" на святкування свого 35-річчя, і ми будемо разом з ними запалювати Палац Спорту, до того ж наш кавер на їх пісню "Трава" потрапив у збірник, який буде випускатися як на фізичних носіях, так і на усіх цифрових платформах.
https://www.youtube.com/user/we2seek/videos
Квитки: https://docker.com.ua/reggae/
☎️ Додаткова інформація та бронювання столиків:
(050) 358-55-13
? Богатирська, 25
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Docker pub, вул. Богатирська 25, Kyiv, Ukraine

Tickets

Sharing is Caring: