§ Voi Hyvin - viikko 2021

Mon Oct 18 2021 at 12:00 am to Thu Oct 21 2021 at 11:59 pm

Helsinki Finland | Helsinki

Pyk\u00e4l\u00e4 ry
Publisher/HostPykälä ry
\u00a7 Voi Hyvin - viikko 2021
Advertisement
§ Voi Hyvin- viikko on Pykälisten henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin keskittyvä tapahtumaviikko. Viikko koostuu erilaisista tapahtumista, joiden tarkoitus on tuoda raikkautta ja jaksamista jokaisen Pykälistin arkeen.
Päiväkohtaiset tapahtumat ja aikataulut julkaistaan lähipäivien aikana tässä Facebook-tapahtumassa, Pykälän Instagram-tilillä sekä Pykälä-infossa. Jokaiseen tapahtumaan tulee olemaan erillinen ilmoittautuminen ja paikkoja kaikkiin tapahtumiin on rajoitetusti, pysy siis kuulolla!

AIKATAULU:

Maanantai 18.10.
9.30-12.00 Waselius & Wist - aamupalaa & luento + treeni.
Viikko alkaa raikkaasti kevyellä aamupalalla sekä keskustelulla työn ja hyvinvoinnin yhteensovittamisesta. Tämän jälkeen suunnataan yhdessä 40 minuutin tehokkaalle ”The Trip” -spinningtunnille Esport Bristoliin.

13.00-14.00 Megazone Hannes Snellmanin kanssa
Viikon vauhdikkaammassa tapahtumassa päästään ottamaan toisistamme mittaa lasertaistelun merkeissä. (Megazone Helsinki, Salmisaaren Liikuntakeskus, Energiakatu 3, Helsinki).

Tiistai 19.10.
19.00-21.30 Hyvinvointi x Kulttuuri - Baskervillen koira, Helsingin kaupunginteatteri
Tiistaina iltana arjen huolet ja stressi unohtuvat klassikkotarinan koomisesti virittyneen version parissa Helsingin kaupunginteatterissa. (Hinta 16€)

Keskiviikko 20.10
11.00-12.00 Boulderointia yhdessä Dittmari:in ja urheiluvastaavien kanssa.
On aika irroittaa jalat maasta ja lähteä testaamaan uutta lajia yhdessä urheiluvastaava Tapion opastuksella Boulderkeskus Herttoniemessä (Mekaanikonkatu 15, Helsinki). Et tarvitse lajista aiempaa kokemusta, mutta seikkailunhaluisesta asenteesta on ehdottomasti hyötyä!

14.00-15.00 Crossfit-excursio Deloitten kanssa. (Crossfit Central Helsinki).
Keskiviikon on fyysiselle hyvinvoinnille. Crossfit-excursiolla Deloitten kanssa pääsee todella haastamaan itseään. Tunti on suunniteltu eri tasoisille treenaajille, joten ei hätää jos aiempaa kokemusta lajista ei olisikaan!

Torstai 21.10
10.30-11.30 Venyttelyä & viiniä -tunti Allas Sea Poolilla Asianajotoimisto DLA Piperin kanssa
Vetristä keho ja mieli Yinjoogaan perustuvalla venyttelytuokiolla, minkä jälkeen voit jäädä makoilemaan joogamatolle viltin ja viinilasillisen kanssa kuunnellen rentouttavaa musiikkia. Mukaan voi tulla, vaikkei kroppa olisi jäykkä eikä mieli pinkeä! Venyttelytuokion jälkeen voi pulahtaa altaisiin virkistäytymään.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Helsinki Finland, Helsinki, Finland

Discover more events by tags:

Fitness in Helsinki

Sharing is Caring: