★ High Voltage Julefrokost ★ Feat. Grumpynators [DK]★

Sat Dec 03 2022 at 05:30 pm to 11:00 pm

High Voltage | Copenhagen

High Voltage
Publisher/HostHigh Voltage
\u2605 High Voltage Julefrokost \u2605 Feat. Grumpynators [DK]\u2605
Advertisement
★ HIGH VOLTAGE JÜLEFROKOST FEAT. GRUMPYNATORS [DK] ★ 3. DECEMBER @ HIGH VOLTAGE ★
Som traditionen byder, inviterer landets fineste rock klub High Voltage, indenfor til årets rock 'n' roll julefrokost! Den kommer til at stå på alt hvad hjertet begærer af julemad, grov hygge, hård rockmusik og nisseabefest. Her er chancen for at hive bandet, firmaet, vennekredsen, strikkeklubben eller bare dig selv ud til landets sejeste December-komsammen!
Maden kommer fra et nyt sted i år, der kommer ikke til at mangle noget og kvaliteten er i top! I tillæg til det bugnende julebord indgår fri øl, vand og vin ad libitum i 3 timer(!) samt et toptunet rock 'n' roll julepersonale og en pænt pyntet klub. HV giver selvfølgelig den første snaps, som i år er Linie Aquavit, og spm ogå kan tilkøbes i både hele flasker og som enkelt glas med overfladespænding!
Efter endt spiseri overdrager vi festen til motorbilly'erne og HVs husband #1 Grumpynators, som ikke behøver nogen videre introduktion.
Der er 80 kuverter til salg og vi er naturligvis behjælpelige med, at placere grupper ved de samme borde, i det omfang det er muligt. Prisen for hele herligheden er 600,- pr. kuvert. Det er også muligt at købe billet kun til koncerten, disse er stærkt begrænsede og koster 165,-.
Vi glæder os til at se jer, spred ordet og glædelig jul! ????⚡
ENTRÉ 600,- / 165,- I FORSALG PÅ BILLETO ✩ DØRE 17:30 / 21:00 ✩ VEJL. KONCERTSTART 21:30 ✩ NATKLUB FRA 22:00 TIL 4:00+ ✩ ALDERSGRÆNSE: 18
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

High Voltage, Axeltorv 3, Copenhagen, Denmark

Tickets

DKK 179.0 to DKK 635.0

Sharing is Caring: