Ääniefektit ihmisäänellä TYÖPAJA (Helsinki)

Tue Oct 12 2021 at 05:30 pm to 07:45 pm

Alppitalo | Helsinki

Sini Koskelainen Expressive Arts
Publisher/HostSini Koskelainen Expressive Arts
\u00c4\u00e4niefektit ihmis\u00e4\u00e4nell\u00e4 TY\u00d6PAJA (Helsinki) Kiehtooko ihmisääni ja mitä kaikkea sillä voi tehdä?
Jokaisella meistä on uniikki ääni ja äänentuottoelimistö, mutta liian harva tekee löytöretkiä niiden tutkimiseen. Olen luonut tämän kurssin rakkaudesta ihmisääneen ja sen mahdollisuuksiin ja haluan täten rohkaista muita käyttämään ääntään monipuolisemmin!
Työpajassa opetellaan tuottamaan ihmisäänellä erilaisia lauluyhtye-, kuoro-,näyttämötaide- tai tuotantomusiikissa hyödynnettäviä tai omaksi iloksi opeteltavia äänitehosteita kuten sydämentykytys, puron solina, minni hiiri, vocal break, beatboxaussoundeja, kupla, rytminen sisään- ja uloshengityslaulu ja yläsävellaulu.

Soveltuu sekä laulua pidempään harrastaneille että innokkaille matkijoille!

Osallistujamaximi: 10 hlö

? Kurssilla TILAA!
Paikka: Alppitalo / Virgiinian toimipiste (HELSINKI)

ti 12.10. klo 17.30-19.45

Hinta: 40 €/hlö

ILMOITTAUTUMINEN: www.sinikoskelainen.com/courses

AIEMPIEN KURSSILAISTEN KOKEMUKSIA:
"Kova inspiraatio iski tästä!"
"Työpaja oli äärimmäisen mielenkiintoinen ja hyvä startti ääniefektien maailmaan."
"Sait luotua todella hyvän ilmapiirin kurssille, mikä on tärkeää kun treenataan äänellä uutta"
”Olet tosi selkeä, innostava ja kannustava ope.”
OPETTAJA:
EMMA-patsaalla palkitussa, kansainvälisesti menestyneessä Tuuletar-yhtyeessä laulava Sini Koskelainen
www.facebook.com/SiniKoskelainenOFFICIAL
www.sinikoskelainen.com
www.tuuletar.com
Sini Koskelainen on ihmisäänellä työskentelevä taiteilija, jota sykähdyttää juureva ja kokeellinen äänenkäyttö, luontoyhteys, linnut, biitit, eeppiset elokuvamusiikkimaisemat, mytologia, eri maiden kansanmusiikki sekä meditatiivisuus. Hän työskentelee esiintyjänä, laulajana, säveltäjänä ja laulukouluttajana.
Koskelainen on luonut uniikit laulutyöpajat Ääniefektit ihmisäänellä, Etnolaulu, Yhteys kehoon - yhteys ääneen ja Metsässä raikaa!. Työpajojen kautta hän haluaa inspiroida muita tutustumaan leikkisästi äänentuoton mahdollisuuksiin, monikulttuuriseen kansanmusiikkiin ja holistiseen tapaan tuottaa ääntä.
Koskelaisen sävellyksiä on käytetty ulkomaisissa tv-sarjoissa kuten meksikolaisessa Netflix-sarjassa Monarca (2019) ja yhdysvaltalaisessa HBO-sarjassa Game of Thrones (2017).
Hän on työskennellyt vuodesta 2012 päätoimisena laulaja-säveltäjänä Emma-palkitussa a cappella yhtyeessä Tuuletar. Koskelainen on esiintynyt Tuulettaren kanssa yli 20 eri maassa ja tähdittänyt useita kansainvälisiä festivaaleja kuten WOMEX (ES, FI), WOMAD (UK, AUS, NZ), RITMO (HU), Sur Jahan (IND), Kaustinen, ViruFolk (EE), Taiwan A Cappella Festival, Songlines Encounters (UK) ja JazzAhead (DE).
Tuulettaren lisäksi Koskelainen työskentelee freelancerina erilaisissa tehtävissä. Keväällä 2021 hän mm. äänitti ja loi lauluraitoja elokuvamusiikkiin erikoistuneen säveltäjä Mari Sainion tulevalle albumille Archipelago Stories ja toimi säveltäjänä ja äänisuunnittelijana video- ja valokuvataiteilija Christian Pirskasen lyhytdokumentissa Tulen muisti.
Työnantajina ovat olleet mm. Tasavallan Presidentin kanslia, Huhtamäki Oyj, Vantaan Viihdeorkesteri, Reaktor, CGI, japanilainen Plankton-järjestö, Götanmaan Kalevalaiset Ry, Unicef ja Talentia Ry. Yhteistyökumppaneina ovat olleet esimerkiksi Lauri Tähkä, Cirko-uuden sirkuksen keskus, Pekko Käppi, Tsuumi Soundsystem, Maija Kauhanen, Rinneradio, Pete Parkkonen, PAIAP (International platform for authentic encounterings with the audience) ja Vic Vem (ruotsalainen rap-tähti).

Event Venue & Nearby Stays

Alppitalo, Karjalankatu 2, Helsinki, Finland, Helsinki, Finland

Discover more events by tags:

Festivals in HelsinkiWorkshops in Helsinki

Sharing is Caring: