ТЯ в Стара Загора

Wed Jun 30 2021 at 06:30 pm

Къщата на Архитекта | Stara Zagora

\u0422\u042f \u0432 \u0421\u0442\u0430\u0440\u0430 \u0417\u0430\u0433\u043e\u0440\u0430
Advertisement
„Тя в Стара Загора“ представя активните жени на Стара Загора и дава възможност на момичета и жени с различни истории и в различни професионални сфери да споделят своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали и успехите, които са постигнали. Всеки първи петък на месеца две дами ще представят дейността си.
На 30-ти юни ще се запознаем отблизо с:
? Мария Донева - писател и драматург. Тя ни вдъхновява с начина си на живот, със свободния си дух и със своята неподправеност. Неповторимото ѝ чувство за хумор, кара големите да се смеят като деца – искрено и гръмогласно, а малките – да желаят да опознават света все повече и повече.
?Златина Желева - психолог, дула и медицинска сестра. Тя ни вдъхновява с неуморния си дух, с това, че не спира да се развива, усъвършенства и да пробва нови неща. Тя е олицетворение на жената – нежна, подкрепяща, даваща и разбираща. Посветена на хората, на това да им помага, да ги кара да се чувстват успешни и ценени.
Заповядайте, да се заредите с позитивни емоции и да чуете завладяващите им истории - на 30-ти юни, сряда, от 18:30 часа в “Къщата на Архитекта”. Очакваме Ви! ?
Събитието е с вход свободен и ще се проведе навън при спазване на всички противоепидемични препоръки!
С благодарност към „Къщата на Архитекта“, които прегърнаха идеята и ни предоставят безвъзмездно пространството! ?
?? Събитието се организира на доброволчески принцип от Карина Азизян и Александра Ганова.

? Фотография: Violeta Yordanova Apostolova
Може да номинирате следващите вдъхновяващи жени, които да говорят на събитието, попълвайки този формуляр - > https://form.jotformeu.com/91263062887362
* Присъединете се към фейсбук групана ни тук: https://www.facebook.com/groups/sheinstarazagora , за да следите активността и да поличавате послезна информация за социалното събитие.
Социалният формат „ТЯ в ...“ е създаден в Пловдив от Академия 'Екатерина Каравелова' през 2018, като има за цел да представи жени, които всеки ден правят невероятни неща, но не са известни на широката общественост. Жени, които вдъхновяват със своите истории и по този начин придават увереност и на други жени да преследват и реализират целите и мечтите си. Събитията на “Тя в ... “ спомагат за формирането на общности, където всяка жена може да намери подкрепа и разбиране. Сега „ТЯ в…“ обединява над 20 доброволци, които организират събития във Варна, Габрово, Велико Търново, Пловдив, Сандански, Плевен и Ловеч.
Можете да се запознаете с дейността на Академия 'Екатерина Каравелова' www.sheinbulgaria.org
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Къщата на Архитекта, Sava Silov 37, 6000 Stara Zagora, Bulgaria, Stara Zagora, Bulgaria

Sharing is Caring: