Åpning av Juleutstillingen 2021

Fri Nov 26 2021 at 06:00 pm

Kunstnerforbundet | Oslo

Kunstnerforbundet
Publisher/HostKunstnerforbundet
\u00c5pning av Juleutstillingen 2021
Advertisement
Juleutstillingen
Hele huset
26.11.–23.12.2021
Tradisjonen tro ønsker Kunstnerforbundet velkommen til Juleutstillingen og fyller våre to etasjer til randen med kunst. Besøkende kan finne både nyproduserte arbeider og gamle skatter fra flere hundre kunstnere og utstillingen byr dermed på en unik mulighet til å oppleve en stor bredde av kunstuttrykk og kunstnerskap.
Alle utstilte arbeider selges rett fra vegg - vi pakker kunsten for deg og du tar verket med deg når du går. Hver dag tilføres nye verk og utstillingen vil på den måten forandre seg hele veien.
Her finner du julegaver i alle fasonger og prisklasser, enten det er til venner, familie eller deg selv! Malerier, keramikkopper, glassvaser, krukker, smykker, skulpturer, fotografier, tegninger, bøker, grafikk og tekstiler presenteres i alle visningsrom. Finner du ikke det du leter etter tilbyr vi også gavekort som kan brukes hele året.
På vår nettside finner du noen smakebiter på hva du kan vente deg!
I over 100 år har Kunstnerforbundet formidlet kunst til nye og kjente kunstinteresserte fra adressen i Kjeld Stubs Gate 3, og mange kunstsamlinger har startet hos oss. Da Kunstnerforbundet åpnet dørene for første gang, 11. desember 1910, sto det Juleutstilling på plakaten og medvirkende kunstnere var blant annet Gerhard Munthe, Henrik Sørensen, Eilif Peterssen og Erik Werenskiold. Juleutstillingen 2021 vil, nå som da, vise etablerte og nyetablerte kunstnerskap side om side.
For spørsmål vedrørende utstillingen ta kontakt med oss på [email protected]
Juleutstillingen åpner dørene fredag 26. november klokken 18:00 og galleriet holder åpent frem til og med lille julaften kl 14:00.
Kunstnerforbundet har i år et samarbeid med Frekvens av Krausekollektivet som har invitert 67 kunstnere som viser over 750 grafiske arbeider i et vinylcover-format. Mer informasjon om prosjektet finner du på våre nettsider.
Design av Parabol Studio
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Kunstnerforbundet, Kjeld Stubs gate 3, Oslo, Norway

Discover more events by tags:

Art in Oslo

Sharing is Caring: